„Misiunea de editor cere să fii un iubitor de carte, să iubeşti frumosul, să dobândeşti încredera celor care ţi-au încredinţat spre editare opera”

cu aceste gânduri am pornit în 2002, la îndemnul poetului Daniel Corbu, la construirea şi realizarea  a ceea ce este astăzi Editura Muşatinia.

Fiecare editor pune o amprentă personală asupra publicaţiei. El ajunge să se identifice cu acea lucrare, de aceea uzează de întreaga pricepere şi migală în alegerea formei optime înaintea tipăririi.

Publicaţiile apărute sub egida Editurii Muşatinia se înscriu într-o paletă largă, de la filosofie la literatură, de la muzică şi albume de pictură la monografii şi antologii. Cărţile apărute au fost receptate şi apreciate la adevărata lor valoare, atât de către autori, cât şi de cititori.

Comments on: "„Misiunea de editor cere să fii un iubitor de carte, să iubeşti frumosul, să dobândeşti încredera celor care ţi-au încredinţat spre editare opera”" (1)

  1. Costel said:

    Dragă editură Muşatinia, mi-a plăcut ce am văzut, cum arăţi, ce organe te ţin în viaţă, şi pe cei din jurul tău. Mi-ar place la un moment dat, să pot fi şi eu. Cu această nădejde, mă plec culturaliceşte în faţa-ţi cu vorbă de mai bine. Să fiţi toţi sănătoşi, modeşti şi şă aveţi un viitor lung, ascendent şi vizionar în cultura poporului nostru. Numai bine, de la un simplu Român.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s